Árlista

Bontási munkálatok

A keletkezett sitt elszállítását nem vállalom, de rendelkezem kapcsolatokkal, így tudok benne segíteni!

2400 Ft /m2

Fal, illetve aljzatkiegyenlítés

Minden olyan esetben szükséges, amikor a burkolást nem újonnan készített sík alapfelületre kell elvégezni, hanem a régi lebontott burkolat helyére kell az újat felhelyezni.

Az aljzatkiegyenlítési ár 1,5 cm vastagságig érvényes!

fal 2500 Ft /m2 -től

 aljzat 2300 Ft /m2

Lejtésképzés kül és beltérben

Zuhanyzók, teraszok, padlóösszefolyókkal ellátott garázsok és egyéb helyiségek esetében a burkolási munkát mindenképpen meg kell előzze a szakszerű lejtés kialakítása, hiszen enélkül a víz elvezetése nem megoldható

minden esetben egyedi ár!

Vízszigetelés

Kenhető, vagy glettvassal felhordható vízszigetelés kialakítása két rétegben, hajlaterősítő szalagok, gallérok elhelyezésével együtt.

3100 Ft /m2

Épített zuhanyzó, mosdó pult készítés

minden esetben egyedi ár!

Fürdőkád beépítés

Az ár függvénye a kád kialakításának /egyenes,íves/, tartalmazza a kád vízszintbe való beállítását, beépítését, szennyvíz csatornába való bekötését, illetve az előlap befalazását szervízajtó kialakításával együtt.

45 000 Ft -tól

Padló és falfelület burkolás

Az ár függvénye a burkoló lap méretének, típusának és a burkolandó felület nagyságának, bonyolultságának. A fugázást tartalmazza, kivéve epoxy fugázó alkalmazása esetén, mely feláras!

Aljzat kísérő lábazat 1800 Ft/ folyóméter.

A fenti árak 30 m2-t meghaladó megrendelések esetén érvényesek! Ennél kisebb volumenű munka esetén egyedi árazást alkalmazok!

7900 Ft /m2 -től

Lépcső burkolás

Tartalmazza az élvédő elhelyezését is 1 méteres lépcsőfok szélességig. Ennél szélesebb lépcsők esetében folyóméter ár kerül alkalmazásra, mely megegyezik a lépcsőfok darabárral. A lépcsőkísérő lábazat plusz tétel, mely folyóméter árban kerül elszámolásra.


Lépcsőkísérő lábazat 2100 Ft/ folyóméter.

8500 Ft / normál lépcsőfok

10500 Ft / húzott lépcsőfok

Szilikonozás

A negatív sarkok szilikonozása elengedhetetlen vizes helyiségek, teraszok esetében.

490 Ft /m

Laminált és vinyl padló lerakás

Az ár tartalmazza a szegélyezést is!

2900 Ft /m2

Beltéri ajtó beépítés

Az ajtó és a tok méretre igazítása, valamint ha nem optimális a falnyílás annak kialakítása feláras, munkadíja egyedi ajánlat alapján.

Régi ajtó kibontása 4.000 Ft

21000 Ft /db


A feltüntetett összegek nettó árak, nem tartalmazzák az áfát!

Kérem vegye figyelembe, hogy konkrét árajánlatot minden esetben csak és kizárólag helyszíni felmérés után tudok adni! Ennek egyszeri 7.000 Ft-os díja tartalmazza az árajánlatot, szaktanácsadást és igény szerint segítséget a burkolatválasztásban is. A munka megrendelése esetén a végösszegből levonásra kerül!